FMCG Македонија 2021

7. FMCG summit: Како да се има победничка визија

15 ное 2021

Интересен од почеток до крај....како помина 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021

29 окт 2021

Приклучете ни се утре на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

27 окт 2021

Драган Стајковиќ на 7 FMCG SUMMIT: Бамби - од регионален бренд до глобален играч

22 окт 2021

Онлајн-дискусија: Семејните бизниси пред дилема

22 окт 2021

Реј Гаул, експерт за малопродажба - говорник на 7 FMCG Summit Skopje 2021

13 окт 2021

Говорници со интернационално искуство на 7 FMCG SUMMIT Skopje 2021

06 окт 2021

Врвни професионалци на 7. FMCG Summit Skopje 2021

29 сеп 2021

Жан-Жак Ванденхид – keynote говорник на 7. FMCG Summit Skopje 2021

22 сеп 2021

Зошто да бидете спонзор на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021?

30 авг 2021

7. FMCG Summit Skopje 2021 ќе се одржи на 28 октомври

04 авг 2021
Вчитува уште новости...