Малопродажба

Шанса за зајакнување на односите со купувачите

13 сеп 2021
Трговците на мало треба да размислат како ќе ги задоволат потребите на купувачите, кои имаат нов поглед на храната, работата и на...

Владимир Какуринов: Пренесете им знаење на купувачите

21 авг 2017

Владимир Какуринов: Можност да се научи нешто повеќе

20 јун 2017

Владимир Какуринов: Безбедност за добро здравје

23 мај 2017

Гомекс: Инвентивни решенија за поттикнување на лојалноста

23 мај 2017

Владимир Какуринов: Безбедноста пред сè

21 апр 2017

Владимир Милетиќ: Срце на место

22 ное 2016

Александар Антиќ: Магацински простор во продавниците

23 јун 2016

Александар Антиќ: Треба да се имаат во понуда

21 апр 2016

Петар Лазаров: Продажни акции

21 апр 2016

Петар Лазаров: Специјализирани продавници

18 мар 2016

Александар Антиќ: Неговото височество

19 фев 2016
Вчитува уште новости...