FMCG Македонија 2023

9 FMCG Summit Skopje: Дознајте ги алатките за ефективна продажба

27 сеп 2023

Калина Медаровска-Михајловска – говорник на 9 FMCG Summit Skopje

20 сеп 2023

ЕКСКЛУЗИВНО: Тони Дурам, долгогодишен директор во P&G, Keynote говорник на 9 FMCG Summit

14 сеп 2023
За време на неговото работење во P&G, Дурам обучувал некои од водечките светски менаџери на брендови за тоа како би можеле да го променат...
Вчитува уште новости...