FMCG Македонија 2020

Поликарп Арсеновски: „Патот до вистинските луѓе“

24 ное 2020

Јелена Кнежевиќ Влаховиќ : Илузија на одговорноста

23 ное 2020

Петар Ќорлука на 6 FMCG SUMMIT 2020: Вистинските потези за успех

20 ное 2020

Ана Јеличиќ: “Design Thinking како начин на делување“

20 ное 2020

Митка Мојсовска, „КОЛА“: Контролинг – клуч за квалитетни бизнис одлуки

19 ное 2020

Признати професионалци - говорници 6 FMCG SUMMIT 2020 (2)

18 ное 2020

Иван Крушковиќ: Креирање вредност преку оптимизација на полиците

16 ное 2020

Антонио Зрилиќ: Стратегии за еластичен синџир на снабдување пост Ковид

13 ное 2020

Признати професионалци - говорници на 6 FMCG SUMMIT 2020 (1)

11 ное 2020

Кина Демирел од турски Migros Ticaret - говорник на 6 FMCG Summit 2020

10 ное 2020

Бесплатно и онлајн - 6 FMCG Summit Скопје на 26 ноември

09 ное 2020

Д-р Надја Жексембаева-ексклузивно на 6 FMCG Summit 2020

09 ное 2020
Вчитува уште новости...