Нови

Обука: Мотивација на тимови што носат резултати со Ениса Селмановиќ – Салкиќ

25 Apr 2024
InStorе на 29 мај ќе одржи еднодневна обука со Ениса Селмановиќ – Салкиќ, експерт за човечки ресурси, лидерство, личен, тимски и...

11 јуни, еднодневна обука: Управување со клучни купувачи и преговарање со Дарко Лукиќ

24 Apr 2024
На барање на бизнис заедницата магазинот InStorе на 11 јуни повторно организира еднодневна обука на тема „Управување со клучни купувачи и...

12 април ВТОРА обука „Управување со клучни купувачи и преговарање“ со Дарко Лукиќ

04 Apr 2024
На 12 април втора еднодневна обука на тема „Управување со клучни купувачи и преговарање“ која ќе ја води Дарко Лукиќ, директор на AMMC (Agency...

Еднодневна oбука со Дарко Лукиќ - Управување со клучни купувачи и преговарање

05 Mar 2024
На 11 април во организација на агенцијата „Кликер Маркетинг“ и магазинот InStore ќе се одржи еднодневна обука „Управување со клучни...

Exclusive ONE-DAY WORKSHOP: Shopper Psychology and Claims Development with Tony Durham

01 Feb 2024
Tony Durham in Skopje on March 6! Don't miss this unique opportunity to gain insights into how buyers make decisions, learn effective strategies to win them over, and capture their attention.

Ексклузивна ЕДНОДНЕВНА ОБУКА: „Shopper Psychology and Claims Development“ со Tony Durham

17 Jan 2024
По фантастичната презентација на 9 FMCG Summit, на барање на бизнис-заедницата, Tony Durham, на 6 март конечно со професионална обука во Скопје!

Следете нè за нови обуки

17 Jun 2020
Вчитува уште новости...