Регионални самити

Петтиот FMCG Самит во Белград собра над 480 учесници

10 јан 2019
Овие самити станаа препознатливи како централно место за собирање на трговците, производителите и дистрибутерите не само во Србија,...

Успешно одржан првиот FMCG-самит во Љубљана

11 јун 2018
На првата конференција на магазинот InStore во Словенија, одржана на 7.6 во хотелот „Австрија тренд“, присуствуваа околу 200 луѓе.

Успешно одржан FMCG Summit во Сараево

13 јун 2016

Одржан најбројниот FMCG самит досега во Србија!

21 дек 2015

Првиот FMCG-самит во Хрватска ги надмина очекувањата

21 дек 2015

FMCG-самит Белград: Нови партнерства, искуства и знаења

19 дек 2014
Вчитува уште новости...