Skopje Marketing Summit 2021

Иднината на маркетингот е во односот човек со човек

22 мај 2021
Со многу инспиративна енергија, споделени искуства за маркетингот во сегашноста и очекувања за тоа што ќе донесе иднината, на 20 мај се...

Денес се одржува Skopje Marketing Summit - над 700 пријавени учесници

20 мај 2021
Инспиративните презентации на десетте врвни маркетинг-професионалци можете да ги слушате од 9.30 до 15.30 часот

Утре се одржува Skopje Marketing Summit – над 700 пријавени учесници

19 мај 2021
Инспиративните презентации на десетте врвни маркетинг-професионалци, се доволна причина утре да го проследите единствениот Skopje Marketing...

Јадранка Накова: Колку вреди твоето дигитално јас?

12 мај 2021
Тивкиот ментор и советник на млади жени што градат кариера – Јадранка Накова, на претстојниот Skopje Marketing Summit, ќе зборува за вредноста на...

Десет врвни маркетинг-професионалци на Skopje Marketing Summit

12 мај 2021
„Reframing the Future!“ или „Преобликување на иднината“ е контекстот под кој агенцијата Кликер Маркетинг и редакцијата на трејд-магазинот InStore...

Лилиана Каимакан: Иновирање на портфолиото на иднината

11 мај 2021
Иновирање на портфолиото на иднината е темата на која ќе зборува Лилиана Каимакан, професор по маркетинг и стратег за иновации, на...

Данчо Димков: Вашиот идеален клиент е на Linkedin. Најдете го!

10 мај 2021
Секогаш жеден за нова бизнис-авантура, основачот на BizzBee Solutions – Данчо Димков, ќе ви помогне да го најдете вашиот идеален клиент на...

Александра Дилевска: Водење на брендовите кон иднината

07 мај 2021
На претстојниот Skopje Marketing Summit, настан наменет за сите маркетинг-професионалци, креативци и вљубеници во маркетингот, ќе зборува...

Лења Фарагуна: Бидете заебано отпорни во време на криза и станете marCAREter!

06 мај 2021
Креаторката на новото движење marCAREting – Лења Фарагуна, ќе биде говорник на првиот Skopje Marketing Summit што ќе се одржи онлајн на 20 мај...

Врвни професионалци и стратези – говорници на Skopje Marketing Summit (2)

05 мај 2021
Докажани и светски признати професионалци од земјава и од регионот ќе бидат говорници на првиот Skopje Marketing Summit...

Врвни професионалци и стратези – говорници на Skopje Marketing Summit (1)

28 апр 2021
Докажани и светски признати професионалци од земјава и од регионот ќе бидат говорници на првиот Skopje Marketing Summit...

Дарко Лукиќ: Невромаркетинг – инструмент за декодирање на однесувањето на потрошувачите

27 апр 2021
Што е суштината на невромаркетингот и како тој може да помогне во декодирањето на однесувањето на потрошувачите е темата на која ќе...
Вчитува уште новости...