FMCG Македонија 2022

(ФОТО) Најголем и најпосетен досега - најдобрите дојдоа на 8 FMCG Summit

28 окт 2022
Повеќе од 400 учесници од најголемите компании од секторот трговија со стока за широка потрошувачка во земјава го посетија 8 FMCG SUMMIT што се...

(ФОТО) Почна 8 FMCG SUMMIT - салата исполнета до последно место

27 окт 2022

Повеќе од 400 гости доаѓаат на 8 FMCG SUMMIT - само уште неколку слободни места!

26 окт 2022

Над 300 учесници веќе се пријавија на 8 FMCG SUMMIT - НЕ ЧЕКАЈТЕ!

21 окт 2022

Само уште 12 дена до настанот на годината, кој не треба да го пропуштите. Пријавете се!

14 окт 2022

Учете од професионалци – во живо на 27 октомври!

05 окт 2022

Најдобрите доаѓаат - подгответе се за 27 октомври!

03 окт 2022

Бојан Радун – говорник на 8 FMCG Summit Skopje

21 сеп 2022

Гоце Камчев – премиерно на 8 FMCG Summit Skopje

14 сеп 2022
Вчитува уште новости...