Видео вести

(ВИДЕО)Мирослав Мишковиќ: Да создаваме поголем економски простор

18 фев 2020
На самитот на бизнис-лидерите од регионот, Мирослав Мишковиќ, претседател на „Делта холдинг“, одговори на прашањата на Милан Ќулибрк,...

(ВИДЕО) Одлични препораки од бизнисмените за FMCG Summit во Скопје

07 фев 2020
Годинава ќе се одржи шестиот FMCG Summit Скопје 2020 - погледнете што рекоа минатогодишните говорници и уверете се зошто треба да дојдете!

(ВИДЕО) Што рекоа нашите читатели за InStore

22 јан 2020
Прашавме дали InStore e корисно четиво за бизнис секторот

(ВИДЕО) Метју Браун: Глобалните трендови доаѓаат побрзо отколку што мислите

18 јул 2019
Не може да мислите дека традиционалниот начин на водење малопродажба ќе остане ист за вас и дека ќе имате 5-10 години да се подготвите

(ВИДЕО)Џемаил Даути: Без анализа не носиме одлуки - затоа сме успешни

17 јул 2019
Генералниот менаџер на „Даути комерц“ во интервју за InStore зборува за 30-годишниот развоен пат на компанијата, за опстанокот во...

(ВИДЕО) Горан Теменугов: Невладеењето на правото го кочи бизнисот

16 јул 2019
Неопходни се вистински реформи во правосудниот систем за да излеземе од сивата зона на економијата и да се придвижиме напред

(ВИДЕО) Патрик Зупанчич: Како до оптимизација на мерчандајзинг тимот?

11 јул 2019
Предностите од користењето outsourcing merchandising тим се оптимизација на трошоците и флексибилност со управувањето на човечките ресурси.

(ВИДЕО) Сања Михаиловска: Податоците се нафта на 21 век

10 јул 2019
Разбирањето на податоците влијае врз квалитетот на одлуките поврзани со приходите, трошоците и профитот и суштински е важно за...

(ВИДЕО) Саша Ќириќ: Недостига храброст за иновации

03 јул 2019
Мотивирајте ги вработените, бидејќи секоја идеја може да доведе до развој на компанијата и да биде иновација која води до пораст на...

(ВИДЕО) Сергеј Зафировски: Се појави нова категорија потрошувачи

03 јул 2019
„Финансиските логични“ потрошувачи сакаат од едно место да набават најголем број производи

(ВИДЕО) Никола Бароли: Луѓето се најголема вредност на компаниите

03 јул 2019
Во компаниите сигурно има многу специјални луѓе на кои треба да им се обрне внимание и да им се помогне за да се развијат, истакна Никола...

(ВИДЕО) Дејан Ваневски: За добар бизнис-план важни се вработените

19 јун 2019
Kомпаниите треба да имаат јасна стратегија, која ќе биде следена од добро структуиран бизнис-план.
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 19 | следни