Hashtag: '9 FMCG Summit Skopje'
Видео вести

(ВИДЕО) Калина М. Михајловска: Низок потенцијал за нови производи во инфлација

13 Dec 2023
Учесниците на 9.FMCG SUMMIT можеа да слушнат повеќе за резултатите од истражувањето на БРИМА, презентирано од Калина Медаровска Михајловска,...
Видео вести

(ВИДЕО) Билјана Гонева: Цената е одраз на квалитетот на брендот

06 Dec 2023
На 9 FMCG SUMMIT освен одличната презентација на Билјана Гонева, имавме чест со неа да поразговараме за неколку интересни аспекти од...
Видео вести

(ВИДЕО) Бобан Младеновски: Надминете ги очекувањата за вас

28 Nov 2023
Инспиративната презентација на Бобан Младеновски, менаџер на транспорт во „Теско“, на 9. FMCG SUMMIT предизвика да се постави прашањето: што...
Видео вести

(ВИДЕО) Тони Дурам: Зборувајте на три јазици - цена, вредност и премиум

22 Nov 2023
Тони Дурам е еден од водечките светски стручњаци во FMCG-индустријата, долгогодишен директор во „Проктер&Гембл“(P&G) кој за првпат го...
FMCG Македонија 2023

(ВИДЕО) По панел-дискусијата на 9 FMCG Summit, укината забраната за акции и промоции

15 Nov 2023
FMCG Македонија 2023

Настан за кој долго ќе се зборува и ќе се памети

08 Nov 2023
Говорници и теми што инспирираат успех, панел-дискусија со која освоивме мала, но значајна победа, награди за хероите, нови дружења и...
FMCG Македонија 2023

Панел-дискусија: Кој добива, а кој губи со актуелните мерки? Секторот VS Владата

20 Oct 2023
FMCG Македонија 2023

Уште неколку дена за пријава за 9 FMCG Summit Skopje...

18 Oct 2023
Актуелно

Верица Мартиновска: Мотивација за повеќе и за подобро

18 Oct 2023
Нови мерки, нови даноци, нови казни. Ова се новитетите со кои нашите компании се занимаваат секојдневно, додека ние го подготвуваме 9 FMCG...
FMCG Македонија 2023

За практиките на британскиот малопродажен лидер слушнете на 9 FMCG Summit Skopje

05 Oct 2023
FMCG Македонија 2023

Огнен Костовски ќе го пренесе меѓународното искуство на 9 FMCG SUMMIT

04 Oct 2023
FMCG Македонија 2023

9 FMCG Summit Skopje: Дознајте ги алатките за ефективна продажба

27 Sep 2023
Вчитува уште новости...