Успешно се одржа обуката со Дарко Лукиќ организирана од „Кликер Маркетинг“ и магазинот InStore

12 Jun 2024
На обуката, која беше организирана на барање на бизнис заедницата, учествуваа компаниите „Пакомак“, „Перутнина Птуј“, „Вива Фреш“,...

Ениса Селмановиќ - Салкиќ: Со мотивацијата управуваме, а дисциплината е континуитет

05 Jun 2024
Учесниците на обуката имаа можност преку бројни примери да ги дознаат повеќе на кој начин може успешно да се мотивираат и да ги...

Обука: Мотивација на тимови што носат резултати со Ениса Селмановиќ – Салкиќ

25 Apr 2024
InStorе на 29 мај ќе одржи еднодневна обука со Ениса Селмановиќ – Салкиќ, експерт за човечки ресурси, лидерство, личен, тимски и...

11 јуни, еднодневна обука: Управување со клучни купувачи и преговарање со Дарко Лукиќ

24 Apr 2024
На барање на бизнис заедницата магазинот InStorе на 11 јуни повторно организира еднодневна обука на тема „Управување со клучни купувачи и...

Дарко Лукиќ: КЛУЧНО за работењето е како се преговара и управува со купувачите

12 Apr 2024
На обуката која беше целосно распродадена присуствуваа професионалци за продажба, КА менаџери и продажни менаџери од 11 компании.

12 април ВТОРА обука „Управување со клучни купувачи и преговарање“ со Дарко Лукиќ

04 Apr 2024
На 12 април втора еднодневна обука на тема „Управување со клучни купувачи и преговарање“ која ќе ја води Дарко Лукиќ, директор на AMMC (Agency...

Еднодневна oбука со Дарко Лукиќ - Управување со клучни купувачи и преговарање

05 Mar 2024
На 11 април во организација на агенцијата „Кликер Маркетинг“ и магазинот InStore ќе се одржи еднодневна обука „Управување со клучни...

Exclusive ONE-DAY WORKSHOP: Shopper Psychology and Claims Development with Tony Durham

01 Feb 2024
Tony Durham in Skopje on March 6! Don't miss this unique opportunity to gain insights into how buyers make decisions, learn effective strategies to win them over, and capture their attention.

Ексклузивна ЕДНОДНЕВНА ОБУКА: „Shopper Psychology and Claims Development“ со Tony Durham

17 Jan 2024
По фантастичната презентација на 9 FMCG Summit, на барање на бизнис-заедницата, Tony Durham, на 6 март конечно со професионална обука во Скопје!

Работилница: Како да го освоите вниманието на купувачот?

07 Apr 2022
Разликата меѓу brand и shopper-центрична стратегија, улогата на невронауката во shopper-маркетингот и како да се привлече купувачот чии одлуки за...

Работилници за развој на клучните вештини за успех на POS

07 Apr 2022
Доколку сакате полесно да го разберете и да го освоите купувачот на местото на продажбата, т.е. ги реализирате продажните резултати,...

Невромаркетинг – како потрошувачите ги носат одлуките?

03 Mar 2022
Што е суштината на невромаркетингот и како тој може да помогне во декодирањето на однесувањето на потрошувачите е темата на...
Вчитува уште новости...