Hashtag: '8 FMCG Summit Skopje'
Видео вести

(ВИДЕО) Сашо Димоски: Македонскиот пазар како логистички хаб

09 дек 2022
Сашо Димоски e генерален директор на Гебрудер Вајс – Македонијa. Во интервјуто за InStore зборува за деловните трендови за кои компаниите...
Видео вести

(ВИДЕО) Бојан Радун: Сопственик vs менаџер во семејна компанија

09 дек 2022
Бојан Радун, главен извршен директор на „Имлек“ и косопственик на „Нектар“ во видеоинтервјуто за InStore ни открива кои се предизвиците...
Видео вести

(ВИДЕО): Мина Јанакиев: Мора да се менува системот на размислување

30 ное 2022
На 8 FMCG SUMMIT во Скопје, Мина Јанакиев, консултант за анализа на продажбата во Nielsen IQ зборуваше за предизвиците во FMCG-секторот и како...
Видео вести

(ВИДЕО) Ениса Селмановиќ - Салкиќ: Какви се нашите менаџери?

16 ное 2022
Ениса Селмановиќ-Салкиќ е основач и директор на агенцијата Consultor. Taa им помага на компаниите да се реорганизираат, воспостават процеси и...
FMCG Македонија 2022

Повеќе од 400 гости доаѓаат на 8 FMCG SUMMIT - само уште неколку слободни места!

26 окт 2022
FMCG Македонија 2022

Над 300 учесници веќе се пријавија на 8 FMCG SUMMIT - НЕ ЧЕКАЈТЕ!

21 окт 2022
FMCG Македонија 2022

Само уште 12 дена до настанот на годината, кој не треба да го пропуштите. Пријавете се!

14 окт 2022
FMCG Македонија 2022

Учете од професионалци – во живо на 27 октомври!

05 окт 2022
FMCG Македонија 2022

Најдобрите доаѓаат - подгответе се за 27 октомври!

03 окт 2022
FMCG Македонија 2022

Бојан Радун – говорник на 8 FMCG Summit Skopje

21 сеп 2022
Вчитува уште новости...