Hashtag: 'видеоинтервјуа'
Видео вести

(ВИДЕО) Емир Ганибеговиќ: Поедноставување на работењето и комуникацијата

21 Dec 2023
Емир Ганибеговиќ е експерт за продажба кој својата професионална кариера ја градел за корпоративни брендови како: Kraft Jacobs Suchard (Milka,...
Видео вести

(ВИДЕО) Калина М. Михајловска: Низок потенцијал за нови производи во инфлација

13 Dec 2023
Учесниците на 9.FMCG SUMMIT можеа да слушнат повеќе за резултатите од истражувањето на БРИМА, презентирано од Калина Медаровска Михајловска,...
Видео вести

(ВИДЕО) Билјана Гонева: Цената е одраз на квалитетот на брендот

06 Dec 2023
На 9 FMCG SUMMIT освен одличната презентација на Билјана Гонева, имавме чест со неа да поразговараме за неколку интересни аспекти од...
Видео вести

(ВИДЕО) Александар Стевановиќ: Фокус на производите што нудат вредност

06 Dec 2023
Александар Стевановиќ е директор за консултански услуги за секторот на малопродажба за Југоисточна Европа „PwC Croatia“, кој на 9. FMCG SUMMIT...
Видео вести

(ВИДЕО) Бобан Младеновски: Надминете ги очекувањата за вас

28 Nov 2023
Инспиративната презентација на Бобан Младеновски, менаџер на транспорт во „Теско“, на 9. FMCG SUMMIT предизвика да се постави прашањето: што...
Видео вести

(ВИДЕО) Тони Дурам: Зборувајте на три јазици - цена, вредност и премиум

22 Nov 2023
Тони Дурам е еден од водечките светски стручњаци во FMCG-индустријата, долгогодишен директор во „Проктер&Гембл“(P&G) кој за првпат го...
Видео вести

(ВИДЕО) Урош Богдановиќ: Брендовите не смеат да лажат

28 Dec 2022
Урош Богдановиќ во интервјуто за InStore на интересен начин ни откри како да се раскаже приказната за еден бренд, за таа да биде еднакво...
Видео вести

(ВИДЕО) Дејан Митковски: Производи во премиум сегментот за излез од криза

21 Dec 2022
Во одличното интервју за InStore Дејан Митковски, експерт за продажба и бизнис-развој истакна: Проблем што произлегува од кризата, а кој...
Видео вести

(ВИДЕО) Сашка Костовска Длака: Од кои извори да ги финансирате вашите бизниси?

14 Dec 2022
Македонските компании ги познаваат само традиционалните банкарски и финансиски инструменти, а воопшто не се запознаени со можностите...
Видео вести

(ВИДЕО) Сашо Димоски: Македонскиот пазар како логистички хаб

09 Dec 2022
Сашо Димоски e генерален директор на Гебрудер Вајс – Македонијa. Во интервјуто за InStore зборува за деловните трендови за кои компаниите...
Видео вести

(ВИДЕО) Бојан Радун: Сопственик vs менаџер во семејна компанија

09 Dec 2022
Бојан Радун, главен извршен директор на „Имлек“ и косопственик на „Нектар“ во видеоинтервјуто за InStore ни открива кои се предизвиците...
Видео вести

(ВИДЕО): Мина Јанакиев: Мора да се менува системот на размислување

30 Nov 2022
На 8 FMCG SUMMIT во Скопје, Мина Јанакиев, консултант за анализа на продажбата во Nielsen IQ зборуваше за предизвиците во FMCG-секторот и како...
Вчитува уште новости...