Hashtag: '„Нелт група“ '
Регион

Србија: „Нелт група“ и УНИЦЕФ во ново стратешко партнерство

16 мај 2024
Оваа иницијатива, во рамките на која „Нелт“ ќе издвои 1,3 милиони американски долари во период од три години, претставува најобемна...
Регион

БиХ: „Нелт“ и „Монделез“ со проект за заштита на пчелите

30 апр 2024
Проектот е поддржан и акции во продавниците низ Босна и Херцеговина, а во иницијативата потрошувачите ќе можат да придонесат со...
Регион

БиХ: Промени во раководството на „Нелт“

26 апр 2024
Од компанијата истакнуваат дека оваа промоција воедно е и еден од примерите за стратешкиот однос кон родовата балансираност.
Актуелно

„Нелт СТ“ почна да ги дистрибуира производите на фабриката „Чипс веј“

05 апр 2023
Македонија е еден од најважните извозни пазари за „Чипс веј“, каде чипсот е еден од најпродаваните производи во својата категорија
Регионално

Милена Киселички: Пионер во кондиторската индустрија во Ангола

23 мар 2023
Ние влеговме на овој пазар со намера да воведеме маркетиншки пристап кон категоријата, што досега во Ангола не постоеше, и нашиот прв...
Регион

„Нелт група“ основа компанија „Нелт Европа“

08 дек 2021
Консолидираниот приход на „Нелт група“ надмина милијарда евра приход во 2021 година
Вчитува уште новости...