Hashtag: 'трошоци за живот'
Македонија

Трошоците за живот се повисоки за 0,8 проценти на годишно ниво

09 јан 2020
Трошоците на живот во декември во споредба со ноември 2019 година се зголемиле за 0,3%, а цените на мало за 1 процентен поен...
Македонија

На едно семејство му требаат над 530 евра за основни месечни трошоци

13 авг 2019
На четиричлено семејство за покривање на основните животни трошоци минатиот месец му биле потребни најмалку 531 евро, покажa најновата...
Македонија

Во јули пораснаа цените на мало и трошоците за живот

08 авг 2019
Македонија

Малопродажните цени во април пораснаа за 1,2 отсто

08 мај 2019
Пораст на индексот на трошоците на животот во април, во споредба со претходниот месец, има кај овошјето, зеленчукот, компирот, шеќерот,...
Вчитува уште новости...