Hashtag: 'говорници '
FMCG Македонија 2023

Уште неколку дена за пријава за 9 FMCG Summit Skopje...

18 Oct 2023
FMCG Македонија 2022

Над 300 учесници веќе се пријавија на 8 FMCG SUMMIT - НЕ ЧЕКАЈТЕ!

21 Oct 2022
FMCG Македонија 2022

Само уште 12 дена до настанот на годината, кој не треба да го пропуштите. Пријавете се!

14 Oct 2022
Македонија

Интересен од почеток до крај....како помина 7 FMCG SUMMIT SKOPJE

29 Oct 2021
Поучен, отвори нови можности, интересен од почеток до крај...се само дел од оценките за 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021, што се одржа онлајн на 28 октомври
Македонија

Денеска следете го 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

28 Oct 2021
Над 600 учесници се регистрираа досега за да ги следат новостите и предавањата на сите теми што го засегаат секторот
FMCG Македонија 2021

Приклучете ни се утре на 7 FMCG SUMMIT SKOPJE 2021!

27 Oct 2021
FMCG Македонија 2020

Признати професионалци - говорници 6 FMCG SUMMIT 2020 (2)

18 Nov 2020
FMCG Македонија 2020

Антонио Зрилиќ: Стратегии за еластичен синџир на снабдување пост Ковид

13 Nov 2020
Македонија

Светски познатата „гуру за реинвенција“ - ексклузивно на FMCG Summit 2020

04 Nov 2020
Д-р Надја Жексембаева, бизнис сопственик, едукатор, говорник и автор е ексклизивен говорник на 6 FMCG Summit на 26 ноември
Видео вести

(ВИДЕО) Моменти од 5.FMCG SUMMIT во Скопје

03 Jun 2019
Тие што дојдоа, знаат како помина 5.FMCG SUMMIT во Скопје. Останатите, погледнете што забележа камерата на InStore
Македонија

Последен ден да се пријавите - утре се одржува 5.FMCG Summit

15 May 2019
Самитот нуди одлична можност за деловно вмрежување, стекнување нови знаења и размена на искуства
Македонија

Една недела до трговскиот настан на годината

08 May 2019
Одбројуваме до FMCG Summit Скопје 2019... Ви ги претставуваме последните тројца говорници. Пријавете се со вашите колеги и присуствувајте...
Вчитува уште новости...