Hashtag: 'продажба'
Свет

Франција: „Перно Рикар “ бележи намалување на продажбата

21 мај 2024
Во Кина продажбата бележи пад за 12%, во САД за 11%, додека во Индија продажбата бележи пораст за 8%.
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Зошто забораваме дека ние го одбираме патот?

28 фев 2024
Зошто многу лесно стекнуваме лоши навики, а тешко стекнуваме добри? Зошто тешко излегуваме од маѓепсаниот круг на опседнатост со нешто...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Азбука на успехот

08 ное 2023
Поминав доволно време на менаџерски позиции во големите корпорации за да ги научам вистинските продажни чекори – од производство до...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Вистински и проверени рецепти за успех

28 сеп 2023
Почнете да се насочувате кон вистинските и проверени рецепти за успех. Неколку од нив (еден мал дел) напишав во овие неколку редови и...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Една од ретките позитивни работи по пандемијата

07 сеп 2023
Прашање од милион долари: Кога е најдобро настаните да се одржат виртуелно, а кога да се одлучиме да ги одржиме физички?
Свет

Германија: „Хенкел“ ги зголеми прогнозите за продажба

14 авг 2023
„Хенкел“ во вториот квартал од годинава оствари продажба за 4,9 отсто на 10,9 милијарди евра
Македонија

„Алкалоид“ оствари рекордни консолидирани продажби од 136,7 милиони евра

27 јул 2023
Вкупните инвестиции во основни средства во периодот јануари – јуни 2023 година изнесуваат 937.983.755 денари
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Направете промена, разбудете се!

14 јун 2023
Каде се изгубивме? Каде исчезна заедништвото во деловната средина, борбата „сите за еден, еден за сите“? Зошто толку се...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Чиј глас се слуша на состанок?

11 мај 2023
И кога издржавме повеќе од две години стресови и животни предизвици, приспособени на новата стварност – ни дојде таа „свеќа“ на крајот...
Свет

„Унилевер“ ги надмина очекувањата во првиот квартал

28 апр 2023
Гигантот „Унилевер“ во финансискиот извештај за првиот квартал од 2023 година објави дека ги надминал своите прогнози за продажбата во...
Регион

Се продава фабриката за бонбони „Кондива“

15 мар 2023
Компанијата „Симпо“ од Врање објави продажба на недвижниот имот на фабриката „Кондива“ од Бујановац.
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Чук, чук... има ли некој внатре!?

15 мар 2023
Кога искрено ќе си го поставиме прашањето: На што да го посветиме нашето (ограничено) време во животот за да оствариме најголем успех?
Вчитува уште новости...