Hashtag: 'Дарко Лукиќ'
Нови

KAM 2.0 – Управување со клучни купувачи и преговарање

25 мар 2021
Еднодневниот вебинар „KAM 2.0 – Управување со клучни купувачи и преговарање“ со Дарко Лукиќ ќе се одржи на 16 април, а е наменет за...
Регионално

Дарко Лукиќ: Во моменталната ситуација - инвестирајте во маркетинг

03 апр 2020
Брендовите треба да се однесуваат хумано и солидарно и на потрошувачите да им понудат содржина која во моменталната ситуација „остани...
Македонија

In-house обуки можност за унапредување на деловното работење

09 мар 2020
Кон средината на февруари, Дарко Лукиќ, во организација на InStore, одржа in-house обука „Бренд менаџмент“ за вработените во компанијата...
Одржани

(ФОТО) Многу интеракција и практични знаења по работилницата со Дарко Лукиќ

11 ное 2019
Јасни, прецизни и добро осмислени презентации, збогатени со практични вежби и конкретни примери е формулата за нашите одлични...
Македонија

Почна обуката за КА-менаџмент со Дарко Лукиќ

07 ное 2019
Дваесетина претставници на повеќе македонски компании учествуваат на обуката за КА-менаџмент што денеска и утре се одржува во Јавна...
Македонија

Дарко Лукиќ ќе одржи две нови работилници за професионалците во FMCG секторот

25 окт 2019
Јасни, прецизни и добро осмислени презентации, збогатени со практични вежби и конкретни примери е формулата за нашите одлични...
Одржани

Како да го совладате стратешкиот KA-менаџмент?

01 окт 2019
На 7 и 8 ноември, во организација на магазинот InStore, ќе се одржи дводневната работилница за КА-менаџмент, наменета за професионалци за...
Одржани

(ФОТО) Бренд-менаџери од големите компании задоволни по работилницата со Лукиќ

04 апр 2019
Успешно заврши работилницата за бренд-менаџмент во соработка со предавачот Дарко Лукиќ, организирана од страна на тимот на магазинот...
Регионално

Дарко Лукиќ: Креативната имитација е паметна определба

16 апр 2018
Регионално

Дарко Лукиќ: Тајната е во добриот спој

20 јун 2014
Вчитува уште новости...