Hashtag: ' '
Нови

Обука: Мотивација на тимови што носат резултати со Ениса Селмановиќ – Салкиќ

25 апр 2024
InStorе на 29 мај ќе одржи еднодневна обука со Ениса Селмановиќ – Салкиќ, експерт за човечки ресурси, лидерство, личен, тимски и...
Вчитува уште новости...