Hashtag: 'MUST HAVE 2024'
Македонија

„Ниелсен аудиенце меaсуремент“: Најрекламираните брендови

31 јан 2024
Ви претставуваме преглед на огласувањето на категориите и брендовите на ТВ-станиците во Македонија и во Косово.
Актуелно

„Инсајдер ИД“: Инфлацијата главна тема и во следните две години

24 јан 2024
Моментално компаниите се обидуваат да балансираат меѓу цените на сопствените производи и барањата на потрошувачите за нивно...
Македонија

БРИМА: Најкористени македонски брендови

17 јан 2024
Перцепцијата на граѓаните во однос на нивните навики за користење македонски производители, постојаноста на квалитетот на...
Актуелно

„Индаго“: Навики на македонскиот купувач

10 јан 2024
49% од испитаниците одговориле дека прават листа со производи. За најголем дел од купувачите, најважен критериум при избор на продажното...
Македонија

Зошто вашите брендови треба да бидат во MUST HAVE 2024?

24 ное 2023
Клучното издание за FMCG-секторот очекувајте го во декември.
Вчитува уште новости...