Hashtag: 'Амазон дата сервисис'
Актуелно

„Амазон“ отвора канцеларии во Хрватска

03 сеп 2021
Е-гигантот „Амазон“ отвора претставништво во Хрватска, во кое се очекува дека ќе бидат вработени околу 50 луѓе...
Вчитува уште новости...