Hashtag: 'Метро АГ'
Свет

„Метро“ со континуиран раст на продажбата преку достава

10 мај 2019
Оваа продажба сега изнесува 20 отсто од вкупниот промет на компанијата
Регион

Стабилен развој на „Метро“

29 мај 2018
„Метро АГ“ во вториот квартал од деловната 2017/2018 година, продолжи со стабилен развој на продажбата и оствари пораст од 2% на продажбата...
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2