Hashtag: 'Тони Дурам'
Видео вести

(ВИДЕО) Тони Дурам: Зборувајте на три јазици - цена, вредност и премиум

22 ное 2023
Тони Дурам е еден од водечките светски стручњаци во FMCG-индустријата, долгогодишен директор во „Проктер&Гембл“(P&G) кој за првпат го...
FMCG Македонија 2023

ЕКСКЛУЗИВНО: Тони Дурам, долгогодишен директор во P&G, Keynote говорник на 9 FMCG Summit

14 сеп 2023
За време на неговото работење во P&G, Дурам обучувал некои од водечките светски менаџери на брендови за тоа како би можеле да го променат...
Регионално

Тони Дурам: Иднината е светла ако влијаете врз однесувањето на потрошувачите

31 авг 2022
Мојата најголема грижа е дека опседнатоста на продавачите и брендовите со цената непотребно ќе ѝ го одземе профитот на индустријата,...
Актуелно

ЕКСКЛУЗИВНО: InStore и Тони Дурам најавуваат ЕДНОДНОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА

17 јун 2022
Поради големиот интерес по појавувањето Тони Дурам како keynote speaker на Маркетинг самитот во Србија, InStore Media ЕКСКЛУЗИВНО најавува...
Анализи

Тони Дурам: 5 чекори што треба да ги преземете сега

16 сеп 2020
Разбирањето на психологијата на потрошувачите и познавањето на навиките на купувачите е разликата меѓу успехот и поразот на пазарот во...
Вчитува уште новости...