Hashtag: 'Дием-ГП'
Македонија

Отворен најголемиот „Дием-ГП“

18 јун 2020
На 8 јуни официјално беше отворен новиот супермаркет „Дием-ГП“, кој се наоѓа на ул. 4, бр.1 во Ржаничино, општина Петровец, односно во...
Македонија

Втор „Дием-ГП“ во Битола

03 окт 2019
На 23 септември беше отворен новиот специјализиран маркет „Дием-ГП“ на улицата Асном, бр. 1А, веднаш до влезот на болницата во Битола...
Вчитува уште новости...