Hashtag: '„Кока - Кола ХБЦ“ #одржливост'
Свет

Швајцарија: „Кока Кола ХБЦ“ е прогласена за најодржлива компанија за производство на пијалаци

20 фев 2024
Компанијата континуирано ја намалува емисијата на СО2, преку користење на енергии од обновливи извори, енергетски ефикасни системи за...
Вчитува уште новости...