Hashtag: 'брендови'
Анализи

Медиана: Големи брендови од регионот

24 јан 2024
Главната предност на базата на податоци на TGI Adria е тоа што ги содржи сите најголеми светски, регионални и локални брендови, кои се...
Анализи

Кантар: Остануваат истите предизвици за брендовите

17 јан 2024
Студијата опфаќа 5 континенти, на 53 пазари (кои сочинуваат 87% од глобалниот БДП), покривајќи 73% од светската популација и следи дури 37.000...
Вчитува уште новости...