Hashtag: 'Емир Ганибеговиќ'
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Зошто забораваме дека ние го одбираме патот?

28 Feb 2024
Зошто многу лесно стекнуваме лоши навики, а тешко стекнуваме добри? Зошто тешко излегуваме од маѓепсаниот круг на опседнатост со нешто...
Видео вести

(ВИДЕО) Емир Ганибеговиќ: Поедноставување на работењето и комуникацијата

21 Dec 2023
Емир Ганибеговиќ е експерт за продажба кој својата професионална кариера ја градел за корпоративни брендови како: Kraft Jacobs Suchard (Milka,...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Азбука на успехот

08 Nov 2023
Поминав доволно време на менаџерски позиции во големите корпорации за да ги научам вистинските продажни чекори – од производство до...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Вистински и проверени рецепти за успех

28 Sep 2023
Почнете да се насочувате кон вистинските и проверени рецепти за успех. Неколку од нив (еден мал дел) напишав во овие неколку редови и...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Една од ретките позитивни работи по пандемијата

07 Sep 2023
Прашање од милион долари: Кога е најдобро настаните да се одржат виртуелно, а кога да се одлучиме да ги одржиме физички?
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Зошто веќе немаме сила за работа и за надеж?

06 Jul 2023
Дали сте успешни во работата што ја работите? Да? Или можеби не? Не мора многу да чекате за одговорот. Тоа го знаат сите од вашата околина...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Направете промена, разбудете се!

14 Jun 2023
Каде се изгубивме? Каде исчезна заедништвото во деловната средина, борбата „сите за еден, еден за сите“? Зошто толку се...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Чиј глас се слуша на состанок?

11 May 2023
И кога издржавме повеќе од две години стресови и животни предизвици, приспособени на новата стварност – ни дојде таа „свеќа“ на крајот...
Продажба

Емир Ганибеговиќ: Чук, чук... има ли некој внатре!?

15 Mar 2023
Кога искрено ќе си го поставиме прашањето: На што да го посветиме нашето (ограничено) време во животот за да оствариме најголем успех?
Работење

Дигитални трендови и продажба: Буката е во мода

02 Mar 2023
​Буката кај нас создава инстиктивен (еволуциски) страв за преживување, па уште повеќе се повлекуваме во себе и се плашиме од...
Вчитува уште новости...