Hashtag: 'Битола'
Instory

„Биомарел шитаке“: Монсунска клима во една битолска фарма

23 дек 2019
На почетокот од 21 век тоа што било достапно на интернет и како литература за печурките шитаке не навестувало дека ќе бидат економски...
Македонија

Втор „Дием-ГП“ во Битола

03 окт 2019
На 23 септември беше отворен новиот специјализиран маркет „Дием-ГП“ на улицата Асном, бр. 1А, веднаш до влезот на болницата во Битола...
Македонија

Битола стана дел од големиот проект „Coca-Cola Активни зони“

08 окт 2018
Во Битола викендов беше поставена 14-тата „Coca-Cola Активна зона“ од големиот проект на „Пивара Скопје“ и „Coca-Cola“ кој се реализира веќе...
Македонија

„Бимилк“ му даде нов лик на Тумбе Кафе во Битола

17 сеп 2018
По отворањето на првата Balans+Зона во Општина Карпош во Скопје, Бимилк денес отвори уште едно спортско-рекреативно катче, овој пат во...
Вчитува уште новости...