Hashtag: 'достава'
Свет

„Метро“ со континуиран раст на продажбата преку достава

10 мај 2019
Оваа продажба сега изнесува 20 отсто од вкупниот промет на компанијата
прикажани (од 1 до 1) од вкупно: 1