Hashtag: '5.FMCG SUMMIT 2019'
Видео вести

(ВИДЕО) Патрик Зупанчич: Како до оптимизација на мерчандајзинг тимот?

11 јул 2019
Предностите од користењето outsourcing merchandising тим се оптимизација на трошоците и флексибилност со управувањето на човечките ресурси.
Видео вести

(ВИДЕО) Сања Михаиловска: Податоците се нафта на 21 век

10 јул 2019
Разбирањето на податоците влијае врз квалитетот на одлуките поврзани со приходите, трошоците и профитот и суштински е важно за...
Видео вести

(ВИДЕО) Саша Ќириќ: Недостига храброст за иновации

03 јул 2019
Мотивирајте ги вработените, бидејќи секоја идеја може да доведе до развој на компанијата и да биде иновација која води до пораст на...
Видео вести

(ВИДЕО) Сергеј Зафировски: Се појави нова категорија потрошувачи

03 јул 2019
„Финансиските логични“ потрошувачи сакаат од едно место да набават најголем број производи
Видео вести

(ВИДЕО) Никола Бароли: Луѓето се најголема вредност на компаниите

03 јул 2019
Во компаниите сигурно има многу специјални луѓе на кои треба да им се обрне внимание и да им се помогне за да се развијат, истакна Никола...
Видео вести

(ВИДЕО) Дејан Ваневски: За добар бизнис-план важни се вработените

19 јун 2019
Kомпаниите треба да имаат јасна стратегија, која ќе биде следена од добро структуиран бизнис-план.
Видео вести

(ВИДЕО) Тине Крачун: Да се остане конкурентен на пазарите во ЕУ

12 јун 2019
Што можеме да научиме од искуството на компании од земјите-членки на ЕУ кои успешно се позиционирале на овие пазари?
Видео вести

(ВИДЕО) Драгиша Ристовски: Продажбата треба да биде автентична

05 јун 2019
Продавачот треба да биде самоуверена личност, затоа што тој што има верба во себеси, во компанијата, производот, тој може да увери и да го...
Видео вести

(ВИДЕО) Моменти од 5.FMCG SUMMIT во Скопје

03 јун 2019
Тие што дојдоа, знаат како помина 5.FMCG SUMMIT во Скопје. Останатите, погледнете што забележа камерата на InStore
Македонија

(ФОТО) 5.FMCG SUMMIT ги донесе новите трендови до македонските компании

17 мај 2019
Околу 380 учесници заминаа побогати со нови знаења кои со нив ги споделија 11 еминентни говорници
Македонија

Голем интерес за 5.FMCG SUMMIT 2019

16 мај 2019
Нашата главна цел е сите учесници на самитот со себе да понесат барем една нова визија за својот бизнис или да создадат барем едно ново...
Вчитува уште новости...