Hashtag: 'интервју '
Регионално

Дарко Лукиќ: Во моменталната ситуација - инвестирајте во маркетинг

03 апр 2020
Брендовите треба да се однесуваат хумано и солидарно и на потрошувачите да им понудат содржина која во моменталната ситуација „остани...
Локално

Даворка Биондиќ: Во оваа ситуација се преговара на начин „Земам и давам!“

30 мар 2020
Даворка Биондиќ Винце, тренер за преговарање и искусен професионалец со 25-годишно искуство за InStore откри кои начини на преговарање се...
Локално

Зрилиќ: Коронавирусот најмногу ги погоди дистрибуцијата и транспортот

19 мар 2020
Поуката што може да се извлече од целата ситуација е дека и во добрите времиња треба паметно да се управува со залихите и да се држат...
Регионално

Мирослав Мишковиќ, „Делта холдинг“: Да создаваме поголем економски простор

18 фев 2020
Во организација на магазинот InStore и неделникот НИН, на 4 декември минатата година во „Краун плаза“ беше одржан првиот CEO summit, на кој...
Регионално

Весна Матијевиќ: Нема успешен бизнис без успешни иновации

23 авг 2019
Потрошувачот на 21 век е пообразован, помоќен и попребирлив. Тој бара брендот да ги задоволи не само неговите физички и емотивни, туку и...
Видео вести

(ВИДЕО)Џемаил Даути: Без анализа не носиме одлуки - затоа сме успешни

17 јул 2019
Генералниот менаџер на „Даути комерц“ во интервју за InStore зборува за 30-годишниот развоен пат на компанијата, за опстанокот во...
Регионално

Петар Ќорлука, „Виолета“: Силно сме поврзани со пазарот во Македонија

23 апр 2019
Во Македонија остваривме пораст од 15% кога ќе ги споредиме 2018 и 2017 година. Нашите учества тука се движат од 15 до 30% во зависност од...
прикажани (од 1 до 7) од вкупно: 7