Hashtag: 'Сергеј Зафировски'
Анализи

„Инсајдер ИД“: Одговор на новите предизвици

27 јул 2022
„Инсајдер ИД“ изработи анализа на податоците што се достапни од Државниот завод за статистика во Македонија, Бугарија, Србија и во...
Видео вести

(ВИДЕО) Сергеј Зафировски: Се појави нова категорија потрошувачи

03 јул 2019
„Финансиските логични“ потрошувачи сакаат од едно место да набават најголем број производи
Анализи

Инсајдер ИД: Зголемена сила на дисконтерите

14 дек 2018
Потрошувачите немаат проблем да патуваат од маркет до маркет за да ги пронајдат најконкурентните производи...
Вчитува уште новости...