САД: Кампања на Coca – Cola со суперхероите на „Марвел“ (Видео)

11 апр 2024
Ликовите од „Марвел“ ќе се најдат на лименките и шишињата со сок, а соработката на компаниите вклучува реклама и посебни активации и...

Хрватска: „Краш“ лансира нова кампања за Dorina (Видео)

11 апр 2024
Од компанијата истакнуваат дека целта на кампањата е да ги потсетат потрошувачите „дека животот се состои од разни ситуации, добри и...

Холандија: „Хајнекен“ лансира нова кампања (Видео)

09 апр 2024
Во рамките кампањата ќе бидат претставени и специјални пакувања на пивото, разни активации за потрошувачите, претставени се шест знаци...

Словенија: „Меркатор“ го слави 75. годишното постоење (Видео)

09 апр 2024
Во пораката на кампањата се истакнува стих од една песна на Владо Креслин, во кој се вели „Сѐ уште има добри луѓе на кои им се радува...

Хрватска: „Кауфланд“ ја претстави новата комуникациска платформа (Видео)

08 апр 2024
Со оваа кампања на надоградуваме приказната од 2023 година, кога во комуникациската платформа воведовме разни ликови кои ги...

Александар Матески: Внимателно означување на пакувањата

03 апр 2024
Дел од ознаките се задолжителни, а дел се факултативни. Во секој случај, проверката не треба да се фокусира исклучиво на задолжителните...

Велика Британија: Budweiser лансира лименки во поп – арт дизајн

01 апр 2024
Покрај ограничената серија на лименки, брендот на компанијата „АБ Инбев“, како дел од соработката лансира и посебна рамка за ...

Хрватска: „ПИК Врбовец“ ја претстави новата комуникациска платформа (Видео)

28 мар 2024
Од компанијата истакнаа дека новата комуникациска платформа сака да пренесе едноставна порака: се може да ја замени масата, но ништо не...

Велика Британија: „Нетфликс“ ќе снима серија за Guinness

25 мар 2024
Серијата ќе има осум епизоди во траење од еден час, а актерската екипа и датум на премиерата сѐ уште не се познати.

Иднината на магацинското работење

20 мар 2024
Целиот синџир на снабдување како индустрија е многу динамичен и е предмет на многу надворешни фактори. Затоа, круцијално за бизнисот е...

Ирска/САД: Guinness и Џејсон Момоа го слават ирското потекло

18 мар 2024
Покрај рекламата, брендот покрена и иницијатива во соработка со платформата „Анкцетри“, во чии рамки потрошувачите ќе можат да ги...

Србија: „Лидл“ ја лансира кампањата „Лидл кидс тим“

14 мар 2024
Наградната игра, која денеска ја лансираше компанијата „Лидл“ - Србија, е наменета за родители и/или законски старатели кои можат да...
Вчитува уште новости...