Hashtag: 'Сарај'
Македонија

Сарај доби „Coca-Cola Aктивна зона“

18 сеп 2018
Општина Сарај доби место за рекреација и за дружење - нова „Coca Cola Активна зона“, донација од „Пивара Скопје“ и компанијата Coca - Cola.
Македонија

Отворен е нов „Рамстор“ во општина Сарај

03 сеп 2018
Во петокот компанијата „Рамстор“ – Македонија отвори нов маркет, лоциран на улицата 20 бр. 60, во општина Сарај.
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2