Hashtag: 'регионално интервју '
Регионално

Кристијан Поповиќ: Опседнати сме со давање најдобро искуство при купувањето

05 апр 2023
Резултатите досега покажуваат дека успеавме во намерата да понудиме едно целосно ново искуство на купување што купувачите со две раце...
Вчитува уште новости...