Hashtag: 'Нилсен IQ'
Анализи

Нилсен IQ: Присуство на маркетите на ТВ

17 авг 2023
Ви претставуваме преглед на огласувањето на трговците на ТВ-станиците во Македонија. Извор на податоците е „Ниелсен аудиенце...
Свет

Подем на трговските марки низ цела Европа

21 мар 2023
Во 2022 година продажбата на приватните трговски марки се зголеми во 14 од 15. земји што беа предмет на анализа на „Нилсен IQ“...
Вчитува уште новости...