Hashtag: 'Еуромонитор'
Анализи

Еуромонитор: Влијанието на ковид-19 врз малопродажбата

12 авг 2021
Ѕвезди на 2020 година дефинитивно беа онлајн и трговијата преку мобилните телефони, кои беа единствените малопродажни канали што...
Вчитува уште новости...