Hashtag: '10 години InStore'
Македонија

10 години InStore: Работилници што едуцираат и инспирираат

11 окт 2021
Јасни, прецизни и добро осмислени презентации, збогатени со практични вежби и конкретни примери е формулата за нашите одлични...
Македонија

10 години InStore: Најдобрите регионални интервјуа на едно место

13 сеп 2021
10 години успешно ја одржуваме и надоградуваме регионалната синергија, секојдневно нудејќи информации, совети и стручни текстови...
Македонија

10 години InStore: Нашите самити се вашето место за едукација и вмрежување

01 сеп 2021
Во организација на магазинот InStore во Македонија и на „Кликер маркетинг“ досега се реализирани шест FMCG самити, а годинава организиран е...
Македонија

10 години InStore: Објавени повеќе од 250 анализи и истражувања

17 јун 2021
Кои се навиките на македонските потрошувачи, каде најчесто пазарат, кој бренд од категоријата е најчесто присутен во летоците, колку...
Македонија

10 години InStore: 450 стручни текстови од различни области

13 мај 2021
Целта ни е да бидеме доверливи и во тоа целосно успеавме. Нашите експерти од различни области најмногу придонесоа за создавањето и...
Македонија

10 години InStore: Афирмација на мали и микро претпријатија

15 апр 2021
Преку рубриката InStory разговаравме со повеќе од 30 мали и микро компании, раскажувајќи ги нивните почетоци и развојот на македонскиот...
Македонија

Повеќе од 250 истражувања и анализи објавени во специјалните изданија

12 апр 2021
​Со повеќе од 230 истражувања и анализи објавени во Водичите низ категории, 20 истражувања во 100 Must Have и 13 истражувања објавени во Мапата...
Македонија

10 години InStore: Приказната зад брендот

31 мар 2021
Тука е и потребата да се сочуваат нашите „златни“ брендови преку текст, фотографија, сведоштво од луѓе кои биле непосредно вклучени во...
Македонија

10 години InStore - промовирани над 60 маалски продавници

16 мар 2021
Знаејќи колку се важни и најмалите алки во склопување на целата слика за FMCG секторот кај нас, уште од првиот број на InStore посветувавме...
Македонија

10 години InStore - повеќе од 100 направени интервјуа

12 мар 2021
Во повеќе од 100-те направени интервјуа ги пренесовме пораките на производителите, дистрибутерите и трговците.
Македонија

InStore јубилеј: 10 години едукација за е-продажба

03 мар 2021
Уште во првиот број, во 2012 година, InStore почна со објава на стручни текстови преку кои ја нагласивме потребата и потенцијалот на...
Македонија

Интервју со Даница Личанин-Блажеска од првиот број на „Таргет“

29 јан 2021
Се потсетуваме на првиот трејд-магазин „Таргет“, од мај 2011
Вчитува уште новости...