Hashtag: 'видео интервју '
Видео вести

(ВИДЕО) Емир Ганибеговиќ: Поедноставување на работењето и комуникацијата

21 дек 2023
Емир Ганибеговиќ е експерт за продажба кој својата професионална кариера ја градел за корпоративни брендови како: Kraft Jacobs Suchard (Milka,...
Видео вести

(ВИДЕО) Калина М. Михајловска: Низок потенцијал за нови производи во инфлација

13 дек 2023
Учесниците на 9.FMCG SUMMIT можеа да слушнат повеќе за резултатите од истражувањето на БРИМА, презентирано од Калина Медаровска Михајловска,...
Видео вести

(ВИДЕО) Билјана Гонева: Цената е одраз на квалитетот на брендот

06 дек 2023
На 9 FMCG SUMMIT освен одличната презентација на Билјана Гонева, имавме чест со неа да поразговараме за неколку интересни аспекти од...
Видео вести

(ВИДЕО) Александар Стевановиќ: Фокус на производите што нудат вредност

06 дек 2023
Александар Стевановиќ е директор за консултански услуги за секторот на малопродажба за Југоисточна Европа „PwC Croatia“, кој на 9. FMCG SUMMIT...
FMCG Македонија 2021

Драган Стајковиќ на 7 FMCG SUMMIT: Бамби - од регионален бренд до глобален играч

22 окт 2021
Видео вести

(ВИДЕО)Мирослав Мишковиќ: Да создаваме поголем економски простор

18 фев 2020
На самитот на бизнис-лидерите од регионот, Мирослав Мишковиќ, претседател на „Делта холдинг“, одговори на прашањата на Милан Ќулибрк,...
Вчитува уште новости...