Hashtag: 'БРИМА'
Анализи

БРИМА: Се зголемува бројот на онлајн-купувачи

06 мај 2021
Откако се појави пандемијата, 9% од граѓаните почнале да купуваат намирници за потребите на домаќинството онлајн, додека 14% од нив и...
Анализи

БРИМА: Потрошувачки навики и навики на пазарење

22 мај 2015
Супермаркетите и минимаркетите се во најголем процент посетувани, додека супермаркетите најмногу се посетувани во Кичево, Струга,...
Вчитува уште новости...