Hashtag: 'shopper-маркетинг'
Одржани

Работилница: Како да го освоите вниманието на купувачот?

07 апр 2022
Разликата меѓу brand и shopper-центрична стратегија, улогата на невронауката во shopper-маркетингот и како да се привлече купувачот чии одлуки за...
Одржани

Работилници за развој на клучните вештини за успех на POS

07 апр 2022
Доколку сакате полесно да го разберете и да го освоите купувачот на местото на продажбата, т.е. ги реализирате продажните резултати,...
Вчитува уште новости...