Hashtag: 'кисело тесто'
Македонија

Ново од „Жито лукс“: Фурнаџиски лебови со кисело тесто

19 јул 2021
Новиот леб е подготвен од природни состојки по специјална рецептура и во две варијанти
Вчитува уште новости...