Hashtag: 'Калина Медаровска-Михајловска'
Анализи

БРИМА: Се зголемува бројот на онлајн-купувачи

06 мај 2021
Откако се појави пандемијата, 9% од граѓаните почнале да купуваат намирници за потребите на домаќинството онлајн, додека 14% од нив и...
Вчитува уште новости...