Hashtag: 'лебови'
Македонија

Ново од „Жито лукс“: Фурнаџиски лебови со кисело тесто

19 јул 2021
Новиот леб е подготвен од природни состојки по специјална рецептура и во две варијанти
Македонија

Нови лебови од „Жито лукс“ со суперсостојки

08 јан 2020
„Жито лукс“ лансира нова категорија интегрални лебови со суперсостојки (superfoods) – со суперсемки (чија и тиква), супержитарки (спелта и...
Вчитува уште новости...