Македонија

Сертификати за компаниите кои ја поддржаа мрежата „Сите сити“

19 мар 2019
Во изминатиот период, повеќе од 210.000 оброци беа донирани на повеќе од 3.300 граѓани

Екстра три месеци скратено работно време за родителите во „Рептил“

19 мар 2019
Маркетите „Рептил“ ќе ги овозможат бенефициите што ги воведоа „Витаминка“, „Макпрогрес“ и „Европа“.

Десет македонски винарници на саем во Дизелдорф

18 мар 2019
На саемот учествуваат винарските визби: „Тиквеш“, „Сковин“, „Стоби“, „Далвина“, „Бовин“, „Камник“, „Езимит“, „Попов“, „Мовино“...

Бешлиев: Нема проблеми при извозот во Русија

18 мар 2019
Руски увозник испратил до својот партнер во земјава предупредување дека е можно руските фитосанитарни служби да реагираат за...

Пораст на трговијата на мало со храна и пијалоци

18 мар 2019
Податоците што се објавуваат се дефинитивни податоци пресметани врз база на 2015 година (базна година) и во споредба со истиот месец од...

АД „Европа“ ќе овозможи скратено работно време за родителите

15 мар 2019
АД „Европа“ е третата компанија која овозможи ваква бенефиција, по „Макпрогрес“ и „Витаминка“, од која потекна иницијативата

Бесплатни ехо-прегледи на дојка за жените во „Витаминка“

15 мар 2019
Прегледите се вршат од пред неколку дена, во просториите на фабриката

„Тиквеш“ ги донесе пивото BIP и “Руски Квас” на македонскиот пазар

14 мар 2019
Иако портфолиото на БИП е пошироко, „Тиквеш“ за почеток ќе увезува и дистрибуира пиво во лименка од 0,5 литри и пиво во стаклена амбалажа...

И „Макпрогрес“ се приклучи на иницијативата на „Витаминка“

14 мар 2019
Во двете компании, новите родители во следните три месеци по породилното отсуство ќе работат со половина работно време, а ќе земаат цела...

(ВИДЕО) СКОПСКО - 95 години бренд на македонската пивска култура

14 мар 2019
Носечки елемент на новата комуникациска платформа е видео спотот кој на емотивен начин ја пренесува пораката за СКОПСКО како социјално...

Екстра три месеци скратено работно време за родителите во „Витаминка“

13 мар 2019
Родителите ќе можат да работат половина од работното време, а да добиваат цела плата во тек на три месеци по породилното отсуство

Нова услуга за бизнисот - сервис деск за развој на деловниот екосистем

13 мар 2019
Преку овој деск, компаниите ќе имаат можност да најдат потенцијални партнери на странските пазари, да закажат состаноци, посети, саеми,...
прикажани (од 1 до 12) од вкупно: 1998 | следни