Регионално

Квентин Ројер, генерален директор на „Делез“-Србија

25 фев 2019
Супермаркет „Макси“ во Нов Белград е првата продавница која наместо фреон, како разладен флуид користи јаглероден диоксид.

Марко Пипуниќ, претседател на Управата на „Жито група“

18 фев 2019
Поттикнуваме нов почеток и нови добра

Владимир Грујичиќ, сопственик и директор, „Пирамида 72“

16 ное 2018
Постоиме бидејќи потрошувачите ни веруваат

Иван Шувар, директор на наркетинг во „Загребачка пивоварна“

15 окт 2018
Предизвик за повеќе, побрзо и подобро
прикажани (од 13 до 24) од вкупно: 71 | претходни | следни