Hashtag: 'трговски сојуз'
Свет

Формиран најголемиот трговски сојуз во светот

16 ное 2020
Договорот сега може дополнително да го зајакне влијанието на Кина во Азија, давајќи и подобра позиција да ги обликува трговските...
Вчитува уште новости...