Hashtag: 'Скопски саем'
Македонија

(ВИДЕО) Следната есен ќе биде готов трговскиот центар „Ист гејт мол“-доаѓаат нови светски брендови

30 јул 2020
Комплексот се гради на просторот на некогашниот Скопски саем
Вчитува уште новости...