Hashtag: 'Ден во продавници'
Регион

Управата на „Кауфланд“ ги реди полиците

10 апр 2019
Вработените во Управата на „Кауфланд“ ги засукаа ракавите и одработија една смена со колегите во продавниците.
Вчитува уште новости...