Hashtag: 'застапување на вработените'
Маркетинг

Застапувањето на вработените како најголема маркетиншка можност (втор дел)

08 апр 2019
Честопати компаниите забораваат дека вработените може активно да им помогнат во премостувањето на предизвиците, особено ако се...
Маркетинг

Застапувањето на вработените како најголема маркетиншка можност (прв дел)

08 мар 2019
Со платформата за застапување на вработените тие добиваат ефикасна алатка за споделување на однапред одобрена содржина на повеќе...
прикажани (од 1 до 2) од вкупно: 2